maanantai 29. joulukuuta 2014

My Christmas Break so Far

Untitled





Joululoma on mennyt tosi nopeesti ohi ja tuntuu että oisin just äsken kirjottanut tänne blogiin. Jatketaan kuitenkin siitä mihin viimeksi jäin. Maanantaina menin vielä treeneihin, mutta sen jälkeen tulin kipeeksi ja oon vieläkin vähän flunssainen. En oikeen muista päiviä, mutta käytiin viikon alussa tekemässä viimeiset jouluostokset ja leivoin myös pullaa kun hostäiti löysi kaardemummaa Targetista. Ollaan myös käyty tosi usein luistelemassa ja mullakin alkaa vanhat taidot palailemaan aika hyvin takaisin, sillä oon luistellut nyt enemmän kuin edellisinä talvina yhteensä.

Jouluaattoaamuna skypettelin kotiin ja iltapäivällä käytiin luistelemassa. Jouluaatto ei ollut meillä mitenkään erikoinen, mutta saatiin avata illalla yhdet lahjat. Katottiin myös jotain dokumenttia Suomesta, joka oli mun mielestä tosi tylsä, mutta hostien mielestä kiinnostava. Mun ois oikeesti pitänyt tulla aiemmin kirjoittamaan, koska en oikeestaan muista mitä tehtiin haha. Jouluaamuna Caroline herätti mut ekan kerran puoli kuudelta, mutta sain onneksi nukkua seitsemään asti ennen lahjojen avaamista. Ekana avattiin joulusukat, josta sain kaikkea pientä (aurinkorasvaa, lahjakortin, joulukoristeen, karkkia...) ja sen jälkeen avattiin varsinaiset lahjat. Lahjojen avaamiseen kului lähemmäksi pari tuntia, sillä Isabel valitsi jokaiselle yksitellen paketin avattavaksi ja lahjoja oli jokaiselle ihan kiitettävästi. Sain mielestäni ihan liikaa lahjoja hostvanhemmilta... Isabel oli aiemmin paljastanut mulle osan lahjoista (hostvanhempien ostamat), mutta joulupukki toi vielä puolet lisää. Myös hostperhe tykkäsi mun ostamista lahjoista josta olin tosi helpottunut. Ostin kuitenkin koko perheelle yhteiseksi Alias -lautapelin ja Joulutarina -leffan (molemmat suomalaisia mutta löytysin enkuksi). Hostvanhemmille tilasin Walmartin kuvapalvelusta mukit, joissa oli kollaasit perhekuvista, sekä lisäksi annoin Pentikin koristeen/kynttilänjalan ja juustohöylän. Lahjojen avaamisen jälkeen alettiin tekemään lounasta ja mäkin tein porkkanalaatikkoa joka onneksi maistui ihan hyvältä. Täällä panostetaan paljon enemmän Thanksgiving dinneriin, joten jouluna oli vaan kinkkua, perunamuusia, porkkanalaatikkoa ja kurpitsapiirakkaa. Ruuan jälkeen lähdettiin koko perhe kävelylle ja ei kyllä tuntunut yhtään joululta, koska lämpöä oli yli 10 astetta ja aurinko paistoi.



Perjantaina käytiin luistelemassa ja leffassa katsomassa Into the Woods, joka oli tosi hyvä, vaikka en yleensä kauheesti tykkää satuihin perustuvista leffoista. Eilen aamulla kävin YMCA:lla uimassa ja salilla, ja illalla mentiin ulos syömään ja luistelemaan keskustassa olevalle ulkojäälle. Mentiin vielä vähän myöhässä naapureille katsomaan Holiday Bowl, joka oli Nebraskan ja South Carolinan peli. Tänään aamulla menin myös uimaan ja iltapäivällä luistelemaan tosi nättiin paikkaan ulkojäälle ja nyt olisi suunnitelmissa mennä katsomaan uusin Nälkäpeli. Täällä on niin ihanaa käydä leffassa koska liput on halpoja ja salitkin on aina puoliksi tyhjiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti