sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Some days you just have to create your own sunshine

PicMonkey Collage2
Tässä muutamat kuvat viime viikoilta, mitään ihmeellistä ei oo tapahtunut. Viime sunnuntaina oltiin kattomassa Carolinen voimistelukisoja, jotka meni onneksi tosi hyvin! Tosi pienetkin tytöt on niin taitavia ja en ikinä pystyis tekemään kaikkia liikkeitä itse. Viikolla ei tapahtunut mitään erikoista, mutta lupauduin aloittamaan uinnin koulun joukkueessa parin viikon päästä. Mulla ei siis oo mitään kokemusta uimisesta koulu-uintien lisäksi ja toi on varmaan viimeisin juttu jota olisin koskaan uskonut kokeilevani, joten saa nyt nähdä mitä siitä tulee... Mulla on kuitenkin paljon kavereita untijoukkueessa, joten ainakin tulee vietettyä aikaa hyvässä seurassa haha.
Täällä on vieläkin ollut tosi lämmin, mutta perjantai-illalla mulla oli päällä uggit ja talvitakki, koska oli pari astetta pakkasta. Perjantaina oli siis Halloween, joka on täällä tosi erilainen kuin Suomessa. Koulun jälkeen tulin kotiin, sillä mun oli tarkoitus mennä trick or treating Isabelin kanssa. Sain kuitenkin ihan hirveän päänsäryn, joten loppujen lopuksi nukuin parin tunnin päiväunet koulun jälkeen. Jossain vaiheessa lähdin viemään Isabelille tosia kenkiä, koska korkokengät alkoi kuulemman hiertämään. Isabel oli kaverinsa ja kaverin vanhempien kanssa kiertämässä naapurustoa, mutta kun pääsin vihdoin sinne missä heidän piti olla en löytänyt keään mistään, joten päädyin vaan kävelemään ympäri naapurustoa ihan turhaan. Loppuillan jaoin karkkia meidän ovella muille lapsille, joka oli ihan kivaa. Tosi monet tulee tähän naapurustoon kaupungin toisilta alueita, koska tää on rikkaiden asuinalue. Koko paikka oli ihan täynnä ihmisiä, mikä oli hassua koska yleensä täällä on tosi rauhallista. Mulla oli perjantaina myös lääkäri, mutta en vieläkään pysty tekemään oikeen mitään. Mua on alkanut ärsyttää tää jalka nyt tosi paljon, koska en oo melkeen kahteen kuukauteen ottanut yhtäkään kunnollista juoksuaskelta tai tehnyt mitään muutakaan koska en vaan pysty kivun takia. Muutenkin ärsyttää tosi paljon käydä täällä lääkärissä, kun aina pitää hoitaa ihan hirveesti paperijuttuja, mutta kuitenkaan mitään ei oikeastaan tehdä.
Eilen meidän piti mennä rullaluistelemaan perheen kanssa, mutta se paikka oli suljettu, joten mentiin hoplopin/huimalan tapaseen paikkaan, jossa Isabel sai leikkiä kaverinsa kanssa. Tänään mun oli taas tarkotus mennä kattomaan Carolinen voimistelukisoja, mutta onneksi saan sittenkin mennä Carissan kanssa shoppailemaan, jotta ei tuu ihan tylsä päivä.
Täällä pienet asiat vaikuttaa omaan fiilikseen tosi paljon ja ihan yhtäkkiä saattaa alkaa ärsyttämään tosi paljon, jos joku asia ei onnistu. Toisaalta mieliala saattaa myös kääntyä hyväksi tosi nopeasti. Kuitenkaan täällä ei voi aina lukittautua omaan huoneeseen mököttämään jos sattuu vähän huonompi päivä ja välillä tuntuu tosi turhauttavalta esittää iloista ja olla sosiaalinen, vaikka tekisi mieli olla vaan yksin. Kuitenkin mulla menee edelleen hyvin, mutta välillä tää kulttuuri ottaa päähän ja tekisi mieli ottaa vähän taukoa kaikesta, mutta sekin on vaan osa tätä vuotta. Koitan aina vaan ajatella mahdollisimman positiivisesti ja ottaa kaiken irti ihan tavallisesta arjestakin.
En aluks halunnut julkaista tätä postausta koska kuulostan tosi negatiiviselta. Kaikki asiat täällä ei kuitenkaan aina mene niin kuin haluaisi eikä elämä täällä oo ruusuilla tanssimista. Haluan antaa mahdollisimman realistisen kuvan vaihtovuodesta tän blogin kautta, joten kai välillä on hyvä kirjoittaa ihan tavallsista ja ei niin kivoista asioistakin.

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä ja ajattele positiivisesti! Kiva perhe ja kivoja kavereita. Täällä on pimeää, märkää ja myös ihan tavallista :)

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla tämä aika vuodesta, pimeys siellä suomessa taitaa vaikuttaa myös meihin jenkkivaihtareihin. Mulla nimittäin viimesenä kahtena viikkona ollut mieli ihan maassa ja nyt viikonloppuna koti-ikävä iskenyt. Uusi viikko pitää yrittää aloittaa extra positiivisella mielellä, tsemppiä sullekkin alkavaan viikkoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samoja fiiliksiä mullakin! Kiitos ja samoin! :)

      Poista