maanantai 18. elokuuta 2014

What I've Been Up To

Untitled
Löysin noi saappaat mun vaatehuoneesta ja saan pitää ne!

Untitled

Käytiin maanantaina ekaa kertaa shoppailemassa. Ajettiin läheiseen kauppakeskukseen, johon kestää about 15 minuuttia autolla. Etittiin tytöille uusia vaatteita ekaksi koulupäiväksi, joka oli siis tiistaina. Gateway mall oli paljon hienompi, kuin mitä nettisivujen perusteella ymmärtää ja kauppoja on tosi paljon. En kuitenkaan ostanut itelleni mitään muuta kuin neuletakin (koska koulussa on kylmä!) ja muutamat jutut Bath and Body Worksilta, mutta oli silti tosi kivaa kierrellä kaupoissa. Käytiin syömässä lounasta subissa, jossa oli tosi hankalaa tilata ruokaa, koska vaihtoehtoja oli varmaan puolet enemmän eikä siellä ollut kaikkia samoja juttuja kuin Suomessa. Ei olla käyty syömässä ulkona kuin pari kertaa ja kotona syödään terveellisesti, joten en usko, että mun täytyy huolehtia vaihtarikiloista.

Untitled

Tiistaiaamuna kävin hostisän kanssa juoksemassa 5 mailia ja olin kyllä ihan poikki sen jälkeen! En tajua, miten joku voi juosta niin kovaa. Päivällä käytiin hostäidin kanssa mun koululla palauttamassa jotain papereita cross countrya varten. Viralliset treenit alkaa kuitenkin vasta huomenna maanantaina. Cross countryn juoksuohjelma näyttää aika hurjalta, joten saa nähdä miten pärjään! Koululta ajettiin Targetiin, josta ostin urheiluvaatteita. Treenit on 6 kertaa viikossa, joten en ihan pärjää sillä määrällä urheiluvaatteita, jotka toin Suomesta. Käytiin vielä nopeasti viemässä shampoota yms jonnekkin kodittomien paikkaan ja sitten tultiin kotiin. Illalla käytiin hostäidin Californiasta tulleiden kavereiden kanssa syömässä tän asuinalueen ravintolassa. 

Untitled
Eka koulupäivä!

Untitled

Keskiviikosta perjantaihin mulla oli koulua ja siitä teinkin jo postauksen. Perjantaina koulun jälkeen käytiin hostäidin kanssa rekisteröimässä mut YMCA:lle, jossa on kuntosali, uima-allas ja ryhmäliikuntaa. Sinne kävelee kotoota viisi minuuttia, joten pääsen onneksi tosi helposti urheilemaan! 

Untitled
Untitled
Untitled

Lauantaina meille tuli joitain tuttavia Saksasta ja käytiin heidän kanssa ribfestissä. Kyseessä oli siis festivaali, jossa oli aika samanlaista ruokaa kuin faireissa, mutta eniten siellä syötiin ribsejä. Festillä oli myös joitakin artisteja esiintymässä, joten vähän niinkuin weekend festival joka multa jäi tänä vuonna väliin haha. Mun instagram on ollut täynnä kuvia weekendeiltä (niin kuin varmaan kaikkien muidenkin), mutta ei se mua kauheasti oo harmittanut. 

Untitled

Ajettiin lauantai-iltana lake houselle ja myös Saksalaiset tutut tulivat mukaan. Mulla tuli niin onnellinen olo kun ajettiin keskellä Nebraskan maissipeltoja ja kuunneltiin country-musiikkia. Vaikka kaikki täällä ei aina mene helpoimman kaavan mukaan, on tää silti kaikkea mitä toivoin. Mulla on täällä täydellinen perhe ja Lincoln on ihana paikka asua. Vaikka vuosi onkin pitkä aika olla erossa omasta perheestä, on täältä lähteminen varmasti hankalampaa kuin lähteminen Suomesta.
Untitled
Untitled

Tänään päivällä käytiin tubing ja veneilemässä ja illalla ajettiin aika myöhään takaisin kotiin. Musta tuli myös virallisesti Corn Husker (Nebraskan football joukkueen nimi, joka tarkoittaa maissia kuorivaa ihmistä), kun tehtiin lounaaksi maissia ja pihvejä. Huomenna maanantaina mulla alkaa cross country treenit ja koulupäivät on pidempiä kuin viime viikolla, mutta koitan postata mahdollisimman usein!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti