lauantai 23. elokuuta 2014

Life Is Good

Untitled

Tällä viikolla mulla alkoi cross country, joten aika on ollut vähissä. Koulua on joka päivä 7.55-15.05 ja sen jälkeen on treenit 15.30-17.00. Kotiin päästyä teen aina läksyt ja syön, ja sen jälkeen onkin jo melkeen aika mennä nukkkumaan. Tällä viikolla on ollut tosi kuuma, 35 astetta ja ilmankosteus varmaan sata, joten juokseminen ei oo ollut kauheen mukavaa. Treeneissä pidetään aina yhteinen alkulämmittely ja sitten jokainen juoksee oman tasonsa mukaan tietyn määrän maileja ja lopuksi venytellään yhdessä. Eilen saatiin kuitenkin kevyempi päivä harjoitteluun, koska lämpöä oli about 40 astetta. Mentiin koko joukkue koulun uima-altaaseen uimaan ja pidettiin juoksutreenit siellä. Meitä oli uimassa lähemmäs 50, koska tytöt ja pojat treenaa yhdessä. Meillä on tosi kiva joukkue ja oon tutustunut cross countryn kautta tosi paljon uusiin ihmisiin. Meidän joukkuehenki on tosi hyvä ja treenit on aina mun päivän kohokohta. Vaikka juokseminen joka päivä kuulostaa tosi tylsältä, on se silti tosi kivaa koska kaikki treenaa yhdessä.

Untitled


Untitled

Keskiviikkona pääsin hostäidin, Carolinen ja sen kaverin kanssa Katy Perryn konserttiin. Hostisä oli ostanut yllätyksenä noi liput ja oli kyllä tosi kiva ilta! Tykkäsin tosi paljon miten Katy esiintyi ja otti yleisön mukaan. Päästiin kotiin vasta 12 aikaan yöllä, joten seuraavana aamuna väsytti aika paljon. Eilen käytiin naapureiden bbq-juhlissa, sillä siellä kuvattiin paikallinen uutislähetys. Itse myöhästyin siitä vähän, koska halusin tehdä läksyt loppuun. Läksyjä tulee tosi paljon, mutta onneksi ne ei oo kauheen vaikeita. Välillä tuntuu vaan tosi turhauttavalta laskea joka päivä 40 helppoa matikantehtävää, koska kaikki läksyt arvostellaan niin niitä ei voi jättää tekemättä.


Untitled

Tänään koulussa oli lock out, eli poliisilta oli tullut ilmoitus jostain vaarasta koululle. Kaikki ovet lukittiin ja luokissa piti olla ihan hiljaa. Tilanne meni onneksi aika nopeasti ohi, mutta täällä ollaan kyllä tosi suojelevaisia koululaisia kohtaan. Koulupäivän jälkeen jäätiin koululle, koska meistä otettiin kuvat cross countrya varten. Kuvausten jälkeen oli pari tuntia aikaa, joten lähdettiin Elizabethin ja Beccan kanssa downtowniin syömään. Meillä oli aika paljon ylimääräistä aikaa, joten kierreltiin keskustassa universityn kampusalueella ja käytiin kattomassa Memorial Stadiumia. Tykkään Lincolnista aina vaan enemmän kun pääsen kävelemään keskustassa. Täällä on tosi paljon mahdollisuuksia tehdä kaikkea, koska kaupungissa on Nebraskan State University. Illemmalla koululla oli vielä Link-Up, jossa esiteltiin syksyn urheilujoukkueet ja cheerleaderit esiintyi. Tänään kaikilla cheerleadereilla oli niiden puvut päällä ja monet oli pukeutunut koulun väreihin, koska meillä oli toi tapahtuma. Koulun yhteishenki on ihan eri tasolla kun Suomessa ja oli kiva kävellä kentälle joukkueen kanssa täyden katsomon hurratessa haha.

Otan suurimman osan kuvista kännykällä, koska en ikinä muista ottaa kameraa mukaan. Laatu ei oo mikään paras, mutta on kännykkäkuvat parempia kuin ei mitään. Huomenna aamulla mulla on puoli kahdeksalta treenit, joten lopetan tän postauksen tähän, mutta kirjoitan vielä myöhemmin viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti