tiistai 29. heinäkuuta 2014

Packing

Halusin olla ajoissa pakkaamisen kanssa, joten tein harjoituspakkauksen tänään, tasan viikkoa ennen lähtöä. Halusin myös tehdä tän postauksen, koska oon saanut tosi paljon apua vaihtariblogien pakkauspostauksista, joten toivottavasti tästäkin on jollekkin hyötyä!

SAM_2950
Otan mukaan 5 t-paitaa, 4 toppia, 2 pitkähihaista, 3 neuletta ja 2 hupparia. Pakkaan vain pari perus t-paitaa, koska haluan saada kaikki mun lempparivaatteet mukaan. Tavallisia t-paitoja ja toppeja saa ostettua kaikkialta, joten mun mielestä kannattaa pakata sellaisia vaatteita, joita käyttää Suomessa eniten.

SAM_2972
2 farkut ja 2 shortsit, joista toiset vähän pidemmät koulua varten. Laitan koneeseen päälle noi kollarit, enkä varmaan pakkaa toisia mukaan.

SAM_2951
SAM_2957
Otan mukaan 2 mekkoa, toinen juhlavampi ja toinen rennompi. En oikeestaan tiiä tuunko käyttämään juhlamekkoa, mutta otan varmuuden vuoksi mukaan. Otan myös tollaisen shortsipuvun/romperin, jota on helppo käyttää vapaa-ajalla. En tiedä kuinka tiukka mun koulu oikeasti on shortsien ja hameiden suhteen (pukukoodissa lukee, että lahkeet/helma pitää olla sormenpäihin asti), joten pakkaan pari hametta joita voin käyttää koulussa.

SAM_2977
Lentokoneeseen otan mukaan repun, koska se on käsilaukkua kätevämpi matkustaessa. Lisäksi pakkaan Longchampin peruslaukun, kangaskassin ja pikkulaukun. Otan myös urheilukassin, jossa saa kuljetettua tavaroita lyhyemmillä matkoilla esim. viikonlopuksi lake houselle.

SAM_2985
Jalkaan laitan valkoiset conssit. Lisäksi otan mukaan varvastossut, espadrillokset, purkkarit/top-sidersit ja lenkkarit. Ballerinoja en jaksa ottaa, koska en käytä niitä oikeastaan yhtään. Jos tarvitsen juhlavampia kenkiä niin käyn sitten ostamassa. Mietin myös pitkään salikenkien ottamista, mutta ainakin aluksi tarvitsen vaan lenkkareita cross countrya varten.

SAM_2980
En oikeen tiedä millaisia vaatteita koulun urheilujoukkueissa käytetään, joten en ota kauheasti urheiluvaatteita mukaan. Pakkaan kuitenkin topin, pari t-paitaa, fleecen, shortsit, sekä pitkät ja lyhyet urheilutrikoot. Lisäksi muutamat urheilusukat ja urkkikset.

SAM_2996
Kaksi takkia: siistimpi tikkitakki ja vettä pitävä tuulitakki.

SAM_2999
Pakkaan kahdet rennot shortsit ja t-paidan ja topin, joita voin käyttää nukkuessa. Käydään varmaan aika paljon uimassa lake housella, joten otan myös kahdet bikinit.

Tässä oli oikeastaan kaikki mitä mun matkalaukkuun tulee alusvaatteita ja joitakin hygieniatarvikkeita lukuunottamatta. Saatan vielä ottaa pois tai lisätä joitakin vaatteita, mutta about nämä vaatteet otan mukaan. Pakkasin enemmän kesä- kuin talvivaatteita, koska kesä kestää Nebraskassa aika pitkään ja talvivaatteita ehtii shoppailla myöhemmin. Kuvien perusteella vaatteita näyttää olevan aika vähän, mutta matkalaukku tuli kuitenkin ihan täyteen ja painoi 17 kiloa. Nyt pitää enää pestä osa mukaan tulevista vaatteista ja sitten kaikki on kunnossa. Lisäksi saan vielä myöhemmin postissa mun lasketteluvaatteet ja ehkä luistimet ja tennismailan, jos tarvitsen niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti