keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

February Through My Phone

Untitled
Untitled
Nää kuvat on tammikuun lopulta, muta en missään vaiheessa ehtinyt kertoa tästä päivästä. Torstaina ennen Hawaiia menin normaalisti kouluun, mutta toisen tunnin alussa tuli palohälytys. Ei siinä mitään, mutta mulla oli weight training class, joten shortseissa ja t-paidoissa mentiin pihalle. Se ei kuitenkaan kestänyt kuin 15 minuuttia ja sitten päästiin takaisin sisälle. Myöhemmin selvisi että joku oli sytyttänyt roskiksen tuleen koulun sisällä. Myöhemmin olin kävelemässä mun neljännelle tunnille kun palohälytin alkoi soimaan uudelleen. Kävelin pihalle ja näin onneksi heti pari kaveria, koska loppujen lopuksi jouduttiin oottamaan ulkona yli puoli tuntia. Jossain vaiheessa päätettiin mennä Breannan kaverin autoon istumaan, koska tuli vähän liian kylmä vaikkei pakkasta ollutkaan. Lounasaika kuitenkin tuli, joten mentiin downtowniin Raising Canesiin syömään. Jossain vaiheessa kaikki muutkin kaverit tuli ja oltiin siellä yhteen asti, jolloin saatiin hakea koululta meidän tavarat. Meillä oli pari tuntia aikaa ennen meettiä, joten ajettiin ostarille. Saatiin kuitenkin matkalla viesti että muut oli mennyt Karynnin luo, joten ajettiin sitten sinne. Pelattiin cards against humanitya (ihan paras peli!) ja kolmen aikaan saatiin hakea koululta uimakamat, koska meillä oli meetti iltapäivällä. Meetin oli tarkoitus olla meidän koululla, mutta se siirrettiin Southeastiin tulipalon takia. Meetin jälkeen mentiin Runzaan syömään, koska runza on nebraskalainen ruoka ja mä en ollut koskaan syönyt sitä, joten mun kaverit halusi viedä mut sinne. Runza on vähän niinkun lihapiirakan ja kaalikääryleiden sekoitus, mutta ihan hyvää se oli.

Untitled
Mulla ei oo mitään hajua tän postauksen kuvien aikajärjestyksestä... Ennen ystävänpäivää kaikki kaupat oli ihan täynnä pinkkiä ja täällä onkin tapana antaa kavereille valentines, jotka on niinkuin pieniä kortteja suklaan kanssa. Me leivottiin Carissan kanssa joukkueelle keksejä, koska ystävänpäivänä meillä oli meetti.

Untitled
Ystävänpäivänä nähtiin tosi nätti auringonnousu meettiin ajaessa ja myöhemmin mentiin kattomaan korispeliä koululle.


Kävin viimeviikolla (tai sitä edellisellä) kattomassa pari korispeliä koululla. Meidän koulu on ihan surkee kaikissa muissa lajeissa paitsi koriksessa, joten sitä on kiva käydä kattomassa :)


Kaksi viikoa sitten sunnuntaina mentiin YFUlaisten kanssa luistelemaan ja oli tosi ihanaa nähä kaikkia pitkästä aikaa! Tossa kuvassa on vaan puolet porukasta, mutta ei taidettu ottaa yhtäkään kunnon yhteiskuvaa. Samana päivänä pidettiin myös Charlielle yllätyssynttärit ja Karynn oli hommannut hienon kakun :-D Juhlat pidettiin Charlien luona ja oltiin aluksi tosi turhautuneita kun synttärisankari oli myöhässä ja ootettiin varmaan puol tuntia pimeessä talossa, mutta loppujen lopuksi tosta illasta tuli tosi kiva :)


Molemmat kuvat on vikoista uimatreeneistä. Kulutettiin varmaan vartti treenien jälkeen ottamalla kuvia pukkarissa Carissan kanssa, koska toi oli molemmille vika kerta uimassa tossa altaassa.

Untitled
Untitled
Tän viikon perjantaina skipattiin koulu ja mentiin koko päiväksi kattomaan osavaltionvälisiä kisoja. Meidän koulusta oli vaan poikien viestijoukkueet ja kaks yksittäistä uimaria uimassa, joten oli vähän tylsä kaheksan tuntia koska katottiin myös tyttöjen meettti. Uimahallissa istuminen on tosi väsyttävää koska siellä on kuuma ja penkit on tosi epämukavia. Myöhemmin mentiin Charlien luo porukalla kattomaan leffoja ja nukahdin varmaan puolen tunnin jälkeen koska olin niin väsynyt.

Untitled
Vikalla viikolla otettiin paljon kuvia treeneissä ja tää on mun lemppari kaikista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti