lauantai 7. maaliskuuta 2015

Dance-A-Thon!

Untitled
Untitled
Mun koulu järjesti perjantaina dance-a-thon (tai dance marathon) nimisen tapahtuman, jolla kerättiin rahaa ihmiskaupan vastaiseen kampanjaan. Mulla oli joukkue neljän kaverin kanssa ja tosi moni muukin mun kaveri osallistui. Mun joukkuelaiset oli kaikki talvikaudella uimajoukkueessa, joten pukeuduttiin hengenpelastajiksi. Tanssiminen kesti neljä tuntia, seitsemästä yhteentoista illalla. Sääntönä oli ettei saanut pysähtyä ja vähintään kahden jäsenen joka joukkueesta piti olla samaan aikaan tanssimassa. Jokainen meidän joukkueesta tanssi melkeen koko ajan ja oli kyllä ihan paras ilta! Vikan tunnin aikana alettiin karsimaan tanssijoita ja lopulta vaan voittaja jäi jäljelle.

Untitled
Untitled
Untitled
Musta on tosi kivaa että täällä järjestetään tollaisia tapahtumia usein ja että oppilaat kouluissa oikeesti osallistuu niihin ja haluaa auttaa. Saatiin melkein tuhat dollaria kerättyä ja sen avulla saadaan pelastettua melkeen kymmenen ihmiskaupan uhrin elämä Nepalissa. Monet tuli myös kattomaan tota tapahtumaa ja neljä tuntia meni tosi nopeesti, vaikka alussa ihmisten edessä tanssiminen ei tuntunut ihan parhaalta idealta.

2 kommenttia:

  1. löysin sun blogin vasta ja pakko sanoo että tuot tosi hyvin esille amerikkalaisen elämän. Kadehdin vähän (olisipa ihmisellä kaksi elämää niin voisin myös kokea high schoolin) Elät varmasti sun unelmaa! Nauti huonoistakin päivistä ja jatka bloggaamista :)

    VastaaPoista