maanantai 29. syyskuuta 2014

Spirit Week & Homecoming!

Untitled
Tällä viikolla meillä oli spirit week, joka huipentui football peliin ja homecoming danceen perjantaina. Joka päivälle oli oma pukeutumisteema ja mäkin osallistuin parina päivänä. Täällä aika moni oikeasti pukeutuu teemapäivinä, mutta luulin että vielä useampi osallistuisi. Meidän teemat oli character day, twin tuesday, wacky wednesday, teacher student swap day ja links pride. Perjantaina meillä oli koulupäivän aikana pep rally, jolloin kaikki oli pukeutunut koulun väreihin ja liikkasalissa esiteltiin kaikki urheilujoukkueet. Myös aiempina vuosina valmistuneita urheilijoita oli tullut paikalle (vanhimmat oli käynyt tätä koulua 60-luvulla) ja heidät palkittiin Hall of Famessa. Meidän pep rally oli kuitenkin tosi tylsä, eikä se ollut mikään school spiritiä nostattava tapahtuma niinkuin yleensä.






1. My twin Melia! Saatiin tikkarit kun osallistuttiin teemapäivään / 2. Favorites Carissa & Elizabeth / 3. Charlie, mä ja Melia / 4. Lincolnin keskusta yöllä

Perjantaina koulun jälkeen tulin kotiin ja laittauduin homecomingia varten. Kuuden aikaan lähdettiin Carissan kanssa koululle katsomaan futispeliä, jonka meidän koulu valitettavasti taas hävisi. Myös cheerleaderit esitti niiden ohjelman ja marching band esiintyi pelin aikana. Puoliajalla lähdettiin Marien luokse ottamaan kuvia ja viettämään aikaa kavereiden kanssa ennen varsinaista dancea. Mua kysyttiin pari kertaa homecomingiin, mutta monet täällä menee homecomingiin kavereiden kanssa ja promiin daten kanssa, joten mäkin halusin nyt mennä mielummin kavereiden kanssa. Monien vanhemmat oli tullut ottamaan kuvia ja oltiin Marien luona about tunti ennen kun lähdettiin takaisin koululle. Heti kun päästiin koululle kaikki jätti kengät ja laukut narikkaan, joten mulla ei ollut kännykkää tai kameraa koko illan aikana. Ennen perjantaita olin lukenut monen muun vaihtarin blogista, ettei homecomingissa yleensä soiteta hyvää musiikkia, mutta meidän tansseissa kaikki biisit oli tosi hyviä! DJ soitti myös monia biisejä, esim Cha Cha Slide, joihin kaikki tiesi tanssiaskeleet etukäteen, joten niitä oli tosi kiva tanssia. Homecoming dance kesti puoli 12 asti, jonka jälkeen lähdettiin Carissan kanssa yhteen ravintolaan, johon muut oli mennyt jo etukäteen. Parkkipaikan löytäminen keskustasta oli kuitenkin aika hankalaa, joten keittiö oli mennyt jo kiinni kun saavuttiin paikalle. Keskustassa oli muuten tosi hassua olla keskellä yötä ja se tuntui ihan eri kaupungilta, koska kaikki opiskelijat oli siellä juhlimassa yliopiston homecomingia. Lähdettiin ajamaan takaisin kotiin ja pysähdyttiin matkalla mäkissä syömässä, koska meillä oli molemmilla ihan hirveä nälkä. Kotona olin yhden jälkeen, joten oli tosi kiva herätä aamulla viideltä cross country meettiä varten. Koko homecoming päivä oli kuitenkin yksi mun parhaista päivistä täällä ja se todellakin ylitti mun odotukset!

(Mun kirjoittaminen ja suomen kieli tökkii tällä hetkellä aika pahasti, joten tän postauksen kirjoittamisessa kesti tosi kauan. Tänäänkin skypettäessä kaverin kanssa tuntui tosi vaikeelta puhua suomea, joten toivon ettei tää teksti ollut kauheen sekavaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti