keskiviikko 17. syyskuuta 2014

A Day With Me

Untitled
Untitled
Untitled
Aamulla herään aina puoli seitsemän aikaan, jonka jälkeen puen päälle. Ennen seitsemää syön myös aamupalaa, joka on yleensä muroja/jugurttia ja hedelmiä. Hostäiti on yleensä hereillä aika samaan aikaan kuin mäkin, joten juodaan yhdessä aamukahvit. Aamupalan jälkeen pakkaan mun repun ja ja muut tavarat. Otan joka päivä mukaan urheiluvaatteet (joskus myös uimapuvun), kameran ja välipalan. Kun oon saanut tavarat pakattua istun vielä hetken keittiössä muun perheen kanssa ja 7.25 kävelen tien yli Carissan autolle.

Untitled
Untitled
Ajetaan kouluun ruuhkasta riippuen noin vartin verran. Kouluun päästyä skannataan itsemme sisään ja tästä lähtien school ID pitää olla kaulassa. Ennen ensimmäisen tunnin alkua käyn viemässä ylimääräiset tavarat mun lokerolle ja sitten kävelen ensimmäiseen luokkaan, jossa ehdin yleensä istua hetken ennen tunnin alkua. Ensimmäinen tunti alkaa 7.55 ja joskus on päällä tardy sweep, eli jos on myöhässä tulee automaattisesti jälki-istuntoa

Untitled
Untitled
Mun kaikki tunnit on aika erilaisia, mikä on tosi kiva. Jokainen tunti alkaa kuitenkin nimenhuudolla ja neljännen tunnin alussa kaikki nousee seisoman amerikan lippua kohti ja lausuu pledge of allegiancen. Tuntien välillä on 6 minuuttia aikaa siirtyä paikasta toiseen, joka on onneksi ihan tarpeeksi. Tunnit menee yleensä tosi nopeasti ja viidennen tunnin jälkeen mulla on lounas.

Untitled
Jonot ruokalaan on yleensä aika pitkät, mutta onneksi mun lounasta edeltävä tunti on ihan ruokalan lähellä. Syön yleensä salaatin ja jotain muuta sen kanssa. Istun joka päivä samassa pöydässä samojen ihmisten kanssa, ja niin tekee kaikki muutkin. Vaikka ruokala onkin aika meluisa, tykkään silti syödä siellä, koska lounaan aikana ehtii nähdä paljon kavereita. Ruokailu kestää puoli tuntia ja ruokalasta ei saa poistua ennen kellon soimista.

Ruokailun jälkeen mulla on enää kaksi rentoa tuntia jäljellä. Koulun loputtua kävelen mun lokerolle ja otan mukaan urheiluvaatteet ja välipalan. Jätän sinne myös kirjat ja vihot, joita en tarvitse kotona. Tämän jälkeen kävelen koulun toiseen päähän urheilusiiven locker roomiin ja vaihdan vaatteet. Kokoonnutaan aina ennen treenejä ulko-ovien edessä ja pidetään nimenhuuto. Treenit alkaa aina lämmittelyllä, eli juostaan kaksi kierrosta kenttää ympäri ja venytellään. Tehdään myös usein vatsalihaksia ennen varsinaista treeniä. Tässä vaiheessa valmentajat kertoo ilmoitukset ja sitten kerrotaan päivän treeni. Usein juostaan vaan tietty määrä maileja, mutta välillä meillä on myös hill workout tai intervallitreeni. Cross country kestää usein noin viiteen asti, jonka jälkeen palautellaan ja venytellään. Treenien jälkeen mun hostäiti tai Faithin äiti hakee meidät kotiin.

Untitled
Kotiin päästyä käyn suihkussa ja teen läksyjä, kunnes meillä on illallinen. Ei kuitenkaan ihan aina syödä yhdessä, joten välillä teen itselleni voileipiä tai jotain muuta helppoa. Läksyihin saa helposti kulumaan koko illan, riippuu miten paljon jaksaa tehdä hommia. Itse koitan saada ihan kohtalaisia numeroita ja esimerkiksi matikkaan panostan aika paljon, koska siitä on mulle hyötyä ylppäreitäkin varten. Tän jälkeen on jo melkein aika mennä nukkumaan ja yleensä nukahdan tosi väsyneenä jo ennen kymmentä.

6 kommenttia:

  1. Mistä toi reppu on? Katoin just noita netistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ton kun oltiin kesällä Floridassa ja ainakin Macy's, Nordstrom ja Dillard's myy noita :) mutta varmaan kaikista tavarataloista löytyy!

      Poista
  2. Hauskan erillaista kuin Suomen kouluissa :D ! Onko koulullanne uinti joukkuetta ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin tykkään täällä koulusta tosi paljon! Ja on uintijoukkue, mutta uinti on talvilaji, joten sitä on vaan osa vuodesta :) joukkue kuitenkin harjoittelee kauden ulkopuolellakin, mutta vaan pari kertaa viikossa

      Poista
  3. Moikka,

    oli mukavaa, kun kirjoitit koulupäivästä.Se on hieman erilainen kuin Suomessa. Suomessa koulu ei järjestä koulupäivän jälkeistä toimintaa. Sonja

    VastaaPoista